Els TRUKs visitem Girona!

  Després de superar l’època d’exàmens a la qual estem sotmesos els membres de truc 1, ja teníem ganes de desconnectar i tornar a passar un altre cap de setmana dels nostres.

 

 

Aquest cop la destinació va ser Girona, una ciutat que ens va encantar des del primer moment que li vam posar els peus. Travessant el riu, gaudint dels amples carrers, passejant pel call (barri jueu) i creuant la muralla, va transcorre el matí, que també vam aprofitar per fer fotos postu.

 

Els esplèndids escenaris que van servir de plató per a la sèrie “joc de trons” van resultar ser un meravellós paratge per descansar i dinar abans de la descoberta prevista per a la tarda.

La descoberta va ser introduïda per una petita activitat en la qual vam tractar tòpics sobre gènere (el príncep blau, la cel·lulitis i diferents cànons de bellesa…), i quines conseqüències suposen a ambdós gèneres. Una notícia sobre l’origen de la cel·lulitis va ser el fil conductor d’un debat que va servir per a reflexionar i expressar les opinions diverses.

La descoberta va tenir lloc a l’espai ocupat “Kan Kolmo”, un centre social autogestionat a base de Kafetas i que comptava amb diversos projectes, entre els quals destacava un rocòdrom, espai  gratuït d’escalada per a tots els habitants de Girona que s’hi volguessin acostar, o diferents col·lectius feministes.

L’activitat posterior a la descoberta, seguint el fil de la primera, va ser un altre debat sobre com s’està duent a terme el moviment feminista actualment, i en quins punts hi estàvem a favor i en quins altres en resultàvem més crítics.

Després de sopar, ens vam divertir una estona jugant a “minijocs” de bàsquet a manera de Joc de Nit, i vam tancar el dia amb un original bona nit que trencava amb tots els bona nits que s’havien fet fins aleshores.

L’endemà vam organitzar el tercer trimestre i vam aprofitar per aclarir idees enfront els projectes, i ja tenim clar que no podem badar més si volem fer un projecte amb cara i ulls!

Ens morim de ganes d’anar de campaments i de seguir tirant endavant amb Truk!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

− 4 = 3