Passos 2014: la roda torna a girar

La roda ha tornat a moure,’s i comença a girar sense parar, des d’aquí fins als Campaments d’Estiu de 2015. Aquest passat cap de setmana vam fer l’excursió de passos, excursió de comiats plorosos i rebudes animades, de reviure el curs, de vídeos que duren més del que havíem pactat i de cares adormides el diumenge al matí.

passos dos

Un any més, i com si fos un miracle, havia de ploure i no va ploure, és més, va ploure només durant l’hora de sopar, i després el cel va parar per deixar-nos fer el joc de nit (al final vam trobar tots els objectes que havien desaparegut dels caus, per sort!) i també va fer bondat l’endemà. El diumenge va començar amb un engranatge Kipling on tot de rodes van anar girant en diferents direccions, amb molts despistats que no sabien on anar i amb lleganyes als ulls. Després vam recórrer tota la història de la humanitat, passant per totes i cada una de les edats, on vam ballar amb Vivaldi, vam descobrir les pintures rupestres i vem conèixer Juli Cèsar, entre moltes altres coses.

Després va venir el moment, el moment de la cerimònia, el moment que dóna nom i sentit a tota aquesta excursió i potser també explica el per què ja fa 46 anys que vam començar a caminar i encara ens queden forces per molts anys més. Vam rebre als Castors de primer any i, successivament, vam veure escenificat com els nens algun dia deixen de ser-ho. Les camises van canviar de color fins arribar a Truc, on els que un dia van ser nens van passar a ser caps, disposats a retornar tot allò que el cau els ha donat durant anys.

IMG_7965

Els caps vam ajuntar les camises al mig de la rotllana i les vam llençar a l’aire, i tothom va agafar una camisa d’un color diferent. O gairebé tothom. El Frodo, la Inés, el Víctor, la Natàlia, l’Isaac i la Ona ens van dir adéu després de molts anys al cau, moltes il·lusions dedicades i molts vincles creats. Tots es van emocionar, van somriure i van saber que el cau és més gran que qualsevol de nosaltres, i que la roda sempre continuarà girant. Tot i això, estem segurs que els trobarem molt a faltar.

Dit queda. La roda ha tornat a moure’s, i comença a girar sense parar des d’ara fins als campaments d’estiu de 2015. Que aquest any ens porti tantes sorpreses com tots esperem.

passos

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

− 4 = 1