EXCURSIÓ DE PIONERS I CARAVEL·LES

Estava costant… però ho hem aconseguit! La primera excursió dels PECES!

Bona tarda #KiplingAddictes! Els Pioners i les Caravel·les ens moríem de ganes d’engegar de veritat aquest curs 2019-2020 i realitzar la primera excursió! Pels que no us haguem posat al dia… Vam anul·lar la primera excursió del curs per poder manifestar-nos en contra la repressió i la vulneració de drets humans i educar-nos així, entre totxs, treballant  l’esperit crític i la consciència social.

Un cop treballat i analitzat el sistema politicosocial actual, vam decidir fer motxilles i marxar cap a Tàrrega, la terra del moviment i l’associacionisme. (Per cert! Quin fred!). Així doncs, el cap de setmana del 16-17 de Novembre, vam dirigir-nos cap a aquelles terres per posar en marxa tot el nostre potencial. 

I us preguntareu… Què vam fer a l’excursió? Vam aprofitar per acabar d’arrancar el trimestre i vam posar-nos totxs juntxs a treballar per comissions per acabar d’enllestir els campaments! Els i les PECES s’encarregaran de preparar una descoberta sobre la Guerra Civil Española, un cinefòrum de conscienciació social, un debat reflexiu de crítica social i una activitat lúdica que ajudarà a consolidar els vincles que hem començat a teixir entre nosaltres. 

L’excursió també la vam dedicar a revisar com va funcionar la venda de castanyes (Hem fet benefici!) i a crear els equips (petits grups que perduren al llarg del curs). 

Aquesta excursió ens ha ajudat a conèixer-nos més entre nosaltres i a crear unes dinàmiques de treball i participació molt positives! Les ganes de gaudir aquest curs s’han vist reflectides en diversos moments de l’excursió i esperem que es segueixin reflectint durant el magnífic curs que ens queda per endavant!

 

Visca al Kipling! Sempre a punt!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

− 1 = 2