Excursió de Passos 2018

Arriba el cap de setmana mes esperat de l’any, l’excursió de Passos. Aquesta excursió significa per a tots la cloenda i l’inici del nou curs. Aquest any ens dirigiem cap a Can Foix, Cubelles.

 

Un cop vam arribar a la casa ens vam instal·lar i no va faltar l’inspecció als voltants de la casa. Tot just vam dinar plegats gaudint d’un bon àpat de germanor.

A la tarda, cada unitat va tenir el seu espai per poder realitzar l’últim cau de l’any i així també va donar la oportunitat d’acabar els regals.

La panxa començava a sonar i això volia dir l’hora de berenar i recordar com ha anat l’any visualitzant els vídeos.

Ja es va fer fosc, vam sopar i van aparèixer dues caps amb un 50 sense colors. Elles ens van demanar ajuda perquè aquest 50 brilles i li donés vida al Kipling. Tot seguit van aparèixer els 5 caps celestials de cada unitat que ens van fer passar proves per aconseguir els colors de cada una i així també recordar els lemes. Com sempre el Kipling ho acabem aconseguint tot!!!!!

A la nit vam poder gaudir d’un bona nit conjunt musical molt bonic i dels bona nits de cada unitat respectivament.

Ens despertem en diumenge, arriben els primers pares i mares i comença l’activitat d’unitats conjunta mentra les famílies visaulitzaven els vídeos de l’any.

Ben tocat les 12 del mig dia, comencem la cerimònia de passos, on els nens i nenes passen d’unitat i els caps es canvien les camises. Aquest any ens hem despedit de la Carla Manjón, Jordi Serna i la Marta Anton.

Vam acabar el dia amb un súper dinar amb famílies i un hora dels adeus molt emotiu.

En definitiva una excursió molt maca amb una família molt gran i preciosa! Moltes gràcies a tots i a totes per fer-ho possible.

Sempre a punt i visca el 50è el Kipling!

Tot seguit us deixem amb totes les imatges:

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

17 − 12 =