EXCURSIÓ DE CASTORS I LLÚDRIGUES

Ja ha començat el nou curs, i sense ni adonar-nos, ja ens trobem a res de tancar el primer trimestre! El temps s’esfuma de dissabte a dissabte, i enguany els castors i les llúdrigues es consoliden com a unitat amb 13 membres, una de les més nombroses dels darrers anys. Durant el transcurs del trimestre hem tingut temps per poder-nos conèixer, carregats d’il·lusió i energia, i forjar entre caps i infants un vincle cada vegada més pur. 

En la primera excursió, al cau de Bigues, vam treballar les emocions, i com a resultat vam crear entre tots i totes un diccionari que romandrà penjat al cau. Ens hem implicat també en el projecte d’agrupament, que aquest any tracta el tema de la sostenibilitat, i hem decidit enfocar-lo des de la perspectiva de la igualtat de gènere. 

Cada cop més familiaritzats amb l’escoltisme, vam tornar a marxar d’excursió. Aquest cop, a la Pobla de Claramunt. Un poble humil situat a l’Anoia, on vam tornar a experimentar el que significa poder gaudir de dos dies fora de la capital i la tranquil·litat que això suposa. No vam ser advertits, però, que havíem anat a parar a una zona de Dracs. Tal i com ho sentiu! Poc després de dinar se’ns va presentar en Drac Dragot, l’últim drac d’una llarga dinastia que custodiava la zona des de feia molt anys. En Dragot va venir per explicar-nos que feia 75 anys que corria el rumor que al castell del poble hi havia un tresor, i que ell havia tingut l’oportunitat de conservar el mapa que ens portaria fins a ell! I, d’aquesta manera, seguint les indicacions del mapa, vam començar a enfilar cap al castell. Entre les ombres del bosc, misterioses, i entre la fresca del capvespre, previsió d’una nit ben freda. Tot i ser mitja tarda, vam arribar al castell immersos en la màgia de la foscor, i vam aconseguir trobar el tresor! Tot un botí de menjar (no, no estava caducat després de 75 anys) que vam compartir entre tots i totes en forma de berenar. 

Al baixar, ja amb la panxa plena, vam jugar sense parar durant una bona estona. Per tancar el dia vam mirar una peli, Spirit, que tractava sobre un cavall salvatge que l’intentaven domesticar fins que se n’adonen que es un cavall indomable. L’endemà al matí vam fer una petita activitat relacionada amb la pel·lícula per tractar la confiança a partir de dinàmiques divertides. 

Finalment, vam arribar a Barcelona, on ens esperaven les famílies. No poc cansats, ens vam acomiadar fins el dissabte que ve, on seguirem endavant amb aquest curs que no ha fet més que començar!

Sempre a punt !

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

89 + = 91