EL PRIMER TRIMESTRE DELS LLOPS I LES DAINES

Aquest primer trimestre els Llops i Daines ens hem dedicat a conèixer-ns entre nosaltres i a aconseguir formar un bon grup basat en la confiança i el respecte.

Per poder treballar aquesta cohesió, vam realitzar una excursió a Parets del Vallès. En aquesta excursió vam establir quins principis serien els que marcarien la nostra forma de funcionar i de relacionar-nos durant el curs, és a dir, vam crear la nostra Carta d’Unitat.

Per poder seguir en aquesta línia, els Llops i les Daines vàrem fer una altra excursió a Tarragona. Allà ens vam esprémer el coco per donar idees que ens motivava i com podíem realitzar-les dins del cau. Van sortir coses molt interessants!

Finalment, per a fer que el nostre trimestre fos perfecte vàrem marxar de CAMPAMENTS D’HIVERN a la Pobla de Claramunt!

En aquests campaments, a part de conèixer-ns i gaudir molt de la companyia dels uns amb els altres, vam acabar de decidir cap a on encararíem el nostre projecte del curs: volíem treballar i actuar envers la problemàtica del medi-ambient i la temàtica dels animals!

A part d’això, durant els campaments també vam realitzar el Raïd, el Consell de Roca  i el Consell de Promeses per tal de seguir creixent com a persones i com a grup dins d’aquest moviment que ens uneix a tots i a totes!

I FINS AQUÍ EL RESUM DEL PRIMER TRIMESTRE DE LLOPS I DAINES, EN FUTURES PUBLICACIONS US INFORMAREM DE COM SEGUIM ENCARANT EL CURS!

Fins a la propera,
Llops i Daines de l’
AEIG Rudyard Kipling.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

2 + 6 =