El consell d’infants prepara un concurs de cuina

Avui 15 de desembre, una comissió del consell d’infants ha preparat un concurs de cuina per les diferents unitats del Kipling. Hem començat el dia amb una sèrie de jocs per escalfar motors i agafar gana. Acte seguit, els dinamitzadors: La Julia, l’Eloi i la Paula, ens han explicat com funcionaria la dinàmica.

El primer que hem fet ha estat dividir-nos barrejant edats, i     cada grup ha hagut de crear un nom, ball i càntic per aquest. Després d’una sèrie de preguntes simples, ens han anunciat quin seria els plats que prepararíem cada grup. D’aquesta manera cadascú ha començat la seva tasca. Els ingredients volaven i calia afanyar-se, cada detall importava i tothom volia ser el millor.

Al cap de deu minuts els primers plats ja començaven a tenir cara i ulls. Els còctels ja es començaven a servir a la taula. Els grups més perfeccionistes seguien treballant, tot i que calia enllestir la feina. Un quart d’hora més tard els millors plats de Barcelona ja estaven parats a taula. Sobre aquesta, alguns grups intentaven ultimar els preparatius per presentar els seus plats de forma magistral.

Després d’un veredicte ajustat, tothom ha pogut gaudir dels plats exquisits cuinats al pati del cau. Ha estat un dia gastronòmic memorable, que quedarà gravat a l’estomac de centenar de persones. Després de fer neteja i deixar-ho tot ben lluent, ens hem disposat a dinar. Els entremesos, tot i estar deliciosos, ens han sabut a poc. Cadascú ha agafat el seu tapper, i cap a dins.

Després ens hem separat per unitats i cadascú ha fet el seu cau habitual.

Ha estat un dia preciós i tornem amb la panxa plena!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

9 + 1 =