Castanyada 2017 i ASO

Com es tradició, des de l’AEiG Rudiard Kipling, com cada any, durant els dies 28, 29, 30, 31 d’octubre i 1 de novembre, els Trucaires i Pioners i Caravel·les vam estar venent castanyes a l’avinguda Gaudí.

L’objectiu d’aquesta venta de Castanyes es per finançar els respectius projectes de les unitats de cada any i així poder-los ajudar.

Ens vam passar moltes hores a la paradeta i a diferencia d’altres anys, vam estar passant molta calor entre el sol i l’escalfor dels nostres fogons. En resum ens ho vam passar molt bé i vam aprofitar les hores per conèixer-nos tots una mica més.

Com cada any dissabte al matí es va fer cau al Matí on les unitats més petites de Castors i Llúdrigues, Llops i Daines i Ràngers i Noies Guia, desprès dels seus respectius caus van anar a comprar castanyes als grans, tant als Trucaires com als Pioners i Caravel·les.

Els Caps de l’Agrupament el dissabte vam aprofitar i vam assistir a la ASO (Assamble Sector Ordinaria del Sector IV), on vam obtenir informacions noves, vam poder debatre, votar i finalment presentar i engegar el nou curs.

Tot seguit us deixem un recull de fotografies del matí!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

8 + 2 =