La Caravel·lika – Excursió a Manresa

Aquest cap de setmana DEL 18-19de Novembre, els P/C’s hem fet una excursió a Manresa! La convocatòria era a les 9h del matí, i les cares de son es feien visibles a primera vista. Malgrat això vam començar el dia visitant diverses galeries fotogràfiques relacionades amb el viatge de les persones refugiades en el recent conflicte de la guerra de Síria, que estaven repartits per la ciutat de Barcelona sota l’organització del Festival de fotografia DOCField. Després d’haver vist les galeries, en petits grups vam comentar allò que ens havia xocat més i les impressions que havíem tingut. “Per què serveixen els murs?”, “ Com pot el món girar l’esquena a aquesta crisi?”, “ Perquè s’ha camuflat tant el conflicte?”… Aquestes i d’altres preguntes van rondar-nos pel cap i les vam tenir presents per desenvolupar un debat sobre la situació dels refugiats que faríem la mateixa tarda de dissabte i on cadascú va poder aportar els seus dubtes, preguntes, inquietuds, respostes i propostes.

Cap al migdia vam arribar a Manresa i vam allotjar-nos  als locals de l’A.E.I.G Cardenal Lluch, al costat de La Seu.  Allà vam dinar i vam aprofitar per fer jocs, conèixer Manresa i gaudir de la companyia dels nostres companys, aprofitant per fer cohesió. A la nit, vam participar a “LA CARAVÈL·LICA”, un concurs de proves que van preparar els caps on vam gaudir a sobre manera de l’humor de la situació i on, vam assistir vestits d’etiqueta.

El diumenge, després de despertar-nos fer el bon dia i esmorzar vam decidir començar a estructurar els campaments d’hivern 2017, així els P/C’s van reflexionar sobre com volien passar els campaments i què volien fer. Així no només van ser partícips de preparar activitats sinó que van tenir un primer contacte de com gestionar l’organització, els horaris i alguns punts logístics dels campaments.

Amb això se’ns va fer el migdia i ja només quedava recollir l’espai i les nostres coses per agafar el tren, dinar i revisar l’excursió.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

− 8 = 1