Campaments Primavera C/LL 2018

Els Castors i Llúdrigues del Kipling vam emprendre plegats una nova aventura aquestes vacances de primavera que ja hem deixat enrere.

Aquest cop anàvem acompanyats amb els Trucaires de primer any, amb qui vam tenir una convivència excel·lent. Junts vam pujar al bus, que ens va portar al nostre destí: una petita granja situada a pocs quilòmetres de la localitat de Rabós, prop de Figueres.
Sota la pluja que queia sense pietat, vam plantar les tendes i ens vam instal·lar, superant les primeres adversitats meteorològiques. Els propietaris de la granja, Àlex i Marta, ens van ensenyar el terreny: l’hort, els estables i el paller on ens refugiaríem dels forts vents i la pluja de la tarda. També ens van explicar les tasques amb les quals podríem col·laborar durant la nostra estada.

L’endemà, ens vam llevar de bon matí, i després del bon dia i un gran esmorzar per agafar energies, vàrem anar a realitzar les tasques que ens havien assignat. Primer de tot, havíem de donar l’esmorzar a les gallines. Van devorar el pinso i les restes orgàniques dels nostres àpats! Després recollíem els ous que havien posat durant la nit i el dia anterior, i els guardàvem en cubells.
Una vegada enllestida la feina de les gallines, baixàvem cap a l’estable dels burros, on hi havien el Pedrito, la Rosa i la Bonic. A ells també els hi donàvem el seu esmorzar, més consistent. També els raspallàvem, cada dia, perquè estiguessin ben nets i pentinats. Un dia els hi vam construir un tancat més gran que el que tenien, per tal que poguessin moure’s amb més llibertat i tinguessin més herba per pasturar. Fins i tot ens vam atrevir a muntar-los un matí!
A l’acabar les nostres tasques al matí, anàvem a fer les nostres activitats. Vam fer de tot: des de jocs per divertir-nos fins a progrés personal i estones d’introspecció i relaxació. Durant els campaments vam trobar-nos amb 3 astronautes que estaven una mica perduts, i els vam ajudar a reconstruir la seva nau, per tal que poguessin tornar a la estació espacial internacional!


El Raid va ser una mica més dur que el d’hivern, perquè bufava el vent i feia sensació de fred. No obstant vam poder treure’n molt de profit i parlar sobre moltes coses que van enfortir la unitat, en un espai on els Castors i les Llúdrigues van poder dir la seva opinió sobre tot el que constitueix la nostra unitat.
Després del consell de promeses vam anar a fer la cerimònia al terreny, on l’Àlex, el propietari, ens havia preparat una gran foguera. Allà vàrem presenciar la primera cerimònia d’alguns membres de la unitat, veient als Trucaires i als Castors i Llúdrigues que van fer la promesa.
Van ser uns campaments magnífics, i tots plegats vam tornar a casa molt feliços, per acabar de disfrutar de les vacances de primavera.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

76 + = 80