Campaments d’Hivern Truc 1

Som una unitat petita, peculiar. Som els que a principi de curs vam agafar la camisa verda i si, som tres. Hem viscut un primer trimestre força íntim, ens hem anat coneixent i hem anat estrenyent el nostre vincle. Hem creat un espai de confiança i hem començat a recórrer el nostre camí. Hem fet descobertes i activitats de caràcters molt variats. Tot i això, també hem tingut la voluntat d’anar més enllà i conèixer més persones. Hem compartit excursions amb els Truc 2 i hem conegut a trucaires de diferents caus de Catalunya.

Seguint amb la dinàmica, vam decidir construir uns campaments que tinguessin aquestes dues vessants, la més personal dedicada única i exclusivament a la unitat, i per altra banda, la més oberta, destinada a crear nous vincles i a seguir descobrint persones. D’aquesta manera, vam decidir marxar de campaments amb els Castors, les Llúdrigues, els Llops i les Daines. Amb els segons compartíem la casa i poc més però amb els primers vam realitzar algunes activitats i vam participar en el seu eix d’animació.

Els més grans i els més petits de la casa es trobaven de campaments junts, amb objectius molts diferents però disposats a donar-se un cop de mà i a ajudar amb el que fes falta. Els trucaires vam decidir que era una bona idea ser els encarregats de les intendències. Això ens feia tenir un horari ben atapeït. Les activitats sempre es veien obligades a seguir les exigències de la cuina. Això no ens va impedir fer tot allò que havíem de fer. El progrés personal i el raid, centrats en pensar-nos i en pensar les nostres relacions. Una activitat emocional preparada per desenvolupar una reflexió sobre allò que som. El Consell de Promeses, per compartir les nostres posicions davant de tot allò que ens implica dins del cau, i també a fora. Per suposat, també vam trobar un espai per fer una descoberta, dirigida a entendre les causes de la corrupció política a l’Estat Espanyol. A més vam ser els encarregats de preparar i de dinamitzar l’activitat alternativa dels infants que no estan al Consell de Promeses.

Sense cap mena de dubte, han estat uns campaments complerts, que ens han ajudat a consolidar els petits avenços que durant el curs hem anat realitzant. Allò que més valorem son els petits moments que hem trobat els tres per conèixer-nos i per obrir-nos. Han estat racons molt familiars, on ens hem sentit molt còmodes, fet que ha potenciat la nostra relació i l’ha fet més forta.

No seria just obviar, i deixarem de banda la falsa modèstia, els exquisits resultats culinaris sorgits de la nostra esplèndida tasca com a intendents. Estem força convençuts que els plats servits durant els campaments d’hivern del passat 2018, serien nominats als premis més prestigiosos del món en matèria de gastronomia. No obstant, no volem presentar-nos a cap concurs ni res per l’estil. Tenim molta feina per tirar endavant aquest truc. Així que ens concentrarem en seguir treballant per construir un bon any. Tenim moltes ganes de començar amb el segon trimestre. Tenim ganes de fer més descobertes i de seguir coneixent a més persones. Anem poc a poc, però fem bona lletra. Us seguirem informant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

76 − 73 =