ELS CAMPAMENTS NATURALS DELS LLOPS I DAINES

 

Els llops i daines vam anar de campaments a la Mola d’Amunt on vam fer un munt d’activitats super xules i un eix d’animació que tractava el medi ambient. Cada dia enfocàvem les diferents activitats a un aspecte concret de la relació entre l’home i el medi ambient.  En total vam tractar 4 temes: Els animals, la supervivència, les plantes i l’ecosistema; en aquest respectiu orde. Les activitats corresponents s’alternaven entre activitats de caràcter lúdic i de caràcter més aviat reflexiu o introspectiu. Així doncs, vam aprendre un munt de coses sobre aquests grans 4 tòpics, i vam extreure reflexions molt interessants al respecte.

Durant el dia dedicat a la supervivència, vam fer una excursió seguint la ruta que porta a la vall fosca, però a mig camí ens vam trobar amb algun petit problema que ens va obligar a recular i realitzar l’activitat de raid en una situació geogràfica diferent a la que prèviament havíem establert. Tot i així, això no va suposar cap problema en la realització d’aquesta activitat, i els llops van tornar contents al terreny.

El tercer dia vam fer el consell de roca, on els llops i daines van revisar el trimestre, la unitat, els caps i les sisenes; i vam realitzar activitats referents al tòpic de les plantes.

Els caps destaquem també l’activitat del progrés personal que vam fer aquella tarda, ja que considerem que sempre és un espai molt especial on els infants tenen un moment per reflexionar sobre aspectes de la seva vida i la seva personalitat.

El penúltim dia vam fer una activitat molt interessant sobre l’ecosistema, on els infants havien de crear el seu propi planeta per mitjà de diverses eleccions estructurals i ambientals.

La tarda la vam dedicar a fer el consell de promeses i l’activitat alternativa, com és de costum. Els membres del consell van fer molt bones revisions individuals i dels seus companys i els infants que van fer l’activitat alternativa van extreure reflexions molt bones.

Per tancar tot el procés del consell de promeses, vam materialitzar les promeses de cada un dels infants i dels caps fent la cerimònia. Els promesaires van cremar les seves promeses, i els nous membres del consell van obtenir el fulard groc i negre.

Al final de la nit vam fer una activitat de vetlla, i vam acabar escoltant tripaloskis al ritme de la música.

HAN SIGUT UNS GRANS CAMPAMENTS que marcaran el nostre pas per les diferents unitats del cau. Som kipling, som TRIPALOSKI!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

8 + 2 =