CAMPAMENTS DE CASTORS I LLÚDRIGUES!

Aquest campaments d’hivern hem marxat a l’Alberg Montseny de Cànoves i Samalús, en companyia de Truc 1 i Llops. Del dia 27 al 30 de Desembre, cinc infants i tres caps ens vam aventurar a la falda del Montseny en un seguit de dies plens de somriures, aprenentatges i convivència.

El primer dia vam deixar les famílies a la cantonada, molts marxaven de campaments per primer cop a la vida. Es veien l’emoció i la impaciència a les cares de totxs. Vam fer el trajecte amb tren fins a Cardedeu (sense motxilles, gràcies a Gelonch Express Service). Un cop allà vam fer una caminada per la vora del riu , en una avinguda que anava de Cardedeu fins a l’Alberg, per una ruta forestal.

Allà ens van rebre els personatges de l’eix d’animació. Tot el mal del món va aparèixer en forma de tres personatges antagònics: el Desastre, un maligne empresari que contaminava amb els seus residus tòxics; l’Entremaliat, qui es dedicava a fer la punyeta a tothom amb qui es creuava i a amagar-se; i el Ploraner, que feia un drama de tot i no parava de plorar.

Els Castors i les Llúdrigues, amb l’ajuda del Feliç, la Medi i l’Interior, van aconseguir parar els peus a aquests dolents aprenent a resoldre conflictes, a netejar el bosc i a com ser bones persones.

Així, van vèncer el mal que amenaçava el món, fent fugir els negatius dels tres guardians de la galàxia. Quan tot va acabar, ens vam despedir dels guardians, que van tornar a l’espai per seguir protegint la galàxia.

Durant els campaments, vam fer una altra excursió, aquest cop cap al Castell de Cànoves, descobrint la natura i l’entorn. També vam fabricar unes titelles nosaltres mateixos.

Gràcies als trucaires, que ens cuinaven tots els àpats, no vam passar gens de gana. Vam estar molt ben acompanyats! Tot i així, els Castors i les Llúdrigues s’encarregaven dels serveis, netejar l’espai, fregar els plats, parar la taula.

Després de conèixer el concepte de la promesa, i el compromís que implica, un infant va entrar al consell de promeses! I, la darrera nit, vam fer la cerimònia de promeses dels campaments d’hivern 2018-2019, juntament amb els trucaires, on el Castor va anunciar el seu compromís a la resta de companys de la seva unitat.

A les nits, quan anàvem a dormir, els caps ens cantaven una cançó i ens explicaven un conte, i així evitavem trobar a faltar massa a les famílies.

L’últim dia, després dels primers campaments en la seva etapa al cau com a unitat, les famílies van visitar-los, i els Castors i les Llúdrigues van aprofitar per revisar els campaments davant seu.

En acabat, les famílies van treure el dinar que ens havien preparat amb tant d’amor, i vam menjar tots plegats abans de tornar cap a casa.

Uns campaments genials, gràcies Castors i Llúdrigues!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

91 − = 81