1r Cau dels Llops i les Daines

Avui som ben pocs. Fem cau al matí i alguns de nosaltres tenim partits i altres activitats. Intentem compaginar-ho, però a vegades és fa difícil. Quedem a la cantonada. Ens dividim ens dos grups i marxem al parc de la Damm el primer i a Can Miralletes el segon.  Un cop instal·lats en aquests petits paradisos, fem un joc per començar el cau. Ens amaguem, i que ens trobi si pot!

A continuació, fem una rotllana i escoltem l’activitat que ens disposem a fer. Sembla que ens tocarà fer una mica de teatre! Ja ens agrada! Una persona protagonitzarà una acció i la resta del grup haurem de respondre actuant de la forma que creiem adequada. Els caps ens diuen la primera acció, així com les diferents opcions d’entre les quals podem triar. Mentre la peprsona que inicia el teatre pensa que fer, els altres parlem i decidim com respondrem a la seva actuació. Fem una mica el tonto, sempre respectant la representació. Ens ho passem be. En total en fem sis! Algú tira una pedra, un altre no escolta els caps, i algú altre no escolta els companys quan parlen.

Un cop finalitzades les obres, seiem i en parlem. Que ens porta actuar? Perquè responem com responem?  Expliquem les situacions que s’han donat i intentem entendre els seus motius. Pensem si aquestes coses passen dins la  unitat. En parlem i arribem a diferents conclusions.

Tornem al cau i juguem una bona estona! Això és més engrescador! Ens passem una bona estona jugant al mataconills. Per finalitzar el cau d’avui, li expliquem a les persones que no van poder venir a l’excursió com va anar. Ens veiem el pròxim dissabte amb moltes més ganes! Una abraçada!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

2 + 5 =